Stiri

Noul Audi A6 va fi lansat in 2018

De 19 decembrie 2017No Comments

Audi a anuntat oficial ca noua generatie a modelului A6 va fi lansata in 2018. Marca germana a inceput astfel campanie de teasere dedicata noului sau sedan, in care nu prezinta nimic despre model, insa invita tinerele talente din lumea filmelor sa prezinte viziunea lor asupra lui A6. Mai precis, Audi invita pe cei pasionati de creatie video sa faca un film in care sa se concentreze pe trei caracteristici care descriu cel mai bine noul A6: digitalizare, performanta si confort. Toate detaliile participarii la acest concusr pot fi descoperite pe site-ul dedicat de companie.

In principiu, marca premium germana abordeaza diferit campania de lansare a noului A6, lasand oamenii sa creioneze propria conceptie despre noua generatie. Chiar daca Audi nu ofera detalii despre noul A6, se poate banui cu usurinta ca designul va fi o evolutie, ca la baza modelului va sta platforma MLB Evo, ca noua generatie va fi mai usoara si ca motorizarile in 6 cilindri vor face parte neaparat din gama.

Din echiparea sedanului nu va lipsi sistemul Traffic Jam Pilot, care a debutat pe actulul A8 si care ofera functii semi-autonome de condus.

Audi nu a oferit inca o data a lansarii, motiv pentru care se poate specula ca va fi vorba despre Salonul Auto de la Geneva.

Share

Leave a Reply

fifteen + nineteen =