Stiri

Noul Audi R8 va fi mai usor si mai agresiv

De 20 iunie 2013No Comments

Noua generatie a supercarului german este asteptata abia in 2015, insa zvonurile despre ce pune Audi la cale au inceput deja sa apara.

Potrivit Auto Express, noul model va avea dimensiuni similare, insa designul va fi mult mai dinamic cu o grila proeminenta si faruri cu LED-uri. Interiorul noului R8 va fi high-tech, ecranul din bord inlocuind ceasurile clasice si afisand imaginile de la camerele video montate in locul oglinzilor retrovizoare.

Gama de motoare va fi pastrata si pentru noua generatie, dar cu puterea crescuta cu aproximativ 25 CP atat pentru motorul V8 de 4,2 litri, care va ajunge la aproximativ 450 CP, cat si pentru cel V10 de 5,2 litri, care va furniza 570 CP. Audi va introduce si tehnologiile necesare pentru reducerea consumului de combustibil, cum ar fi si start/stop sau dezactivarea cilindrilor.

Datorita fibrei de carbon care va fi folosita din abundenta pentru noua generatie R8, greutatea totala ar putea sa se pastreze sub 1.500 kg, cu aproximativ 150 kg mai putin decat actuala generatie, ceea ce inseamna performante dinamice mult mai bune.

Share

Leave a Reply

one × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373