Stiri

Noul Audi TT apare in pimele schite oficiale

De 20 februarie 2014No Comments

Dupa ce v-am prezentat viziunea noastra asupra celei de-a treia generatii a modelului TT, Audi a prezentat acum schitele oficiale ale modelului de va debuta luna viitoare la salonul auto de la Geneva.

Asa cum ne-am asteptat, designul noului model nu se indeparteaza prea tare de cel al generatiei precedente, insa va avea o linie mai dinamica ce ar trebui sa ne duca cu gandul la modelul de top R8.

Forma musculara a aripilor va pune in evidenta nouil desen al jantelor, iar accesul la portbagaj va fi la fel de facil ca si pana acum, Audi pastrand deschiderea cu hayon.

Constructorul german a prezentat interiorul noului TT inca din luna ianuarie, cand a fost introdus noul ecran cu o diagonala de 12,3 inci montat in locul ceasurilor de bord si gurile de ventilatie rotunde.ce integreaza comenzile sistemului de climatizare.

Platforma MQB, ce va sta la baza noii generatii TT, va permite montarea  cunoscutelor motoare turbo cu patru cilindri, dar si a unui performant propulsor cu cinci cilindri care va furniza aproximativ 380 CP pentru versiunea de top ce ar putea primi denumirea TT-RS.

Ca si pana acum, transmisia se va aface standard pe rotile din fata, cei ce vor dori sa beneficieze de sistemul quattro fiind obligati sa plateasca in plus. In aceeasi situatie este si transmisia cu dublu-ambreiaj, DSG, care o poate inlocui contra cost pe cea manuala cu sase trepte oferita de serie.

{gallery}Audi TT schite oficiale{/gallery}

Share

Leave a Reply

3 × 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373