HighlightStiri

Noul BMW M2 CS, „scapat” pe internet

De 5 noiembrie 2019No Comments
;;;;;;;;

Colegii de la Jalopnik au fost primii care au publicat informatiile despre noua versiune BMW M2 CS, care va fi lansata oficial in aceasta luna la Salonul Auto de la Los Angeles. Aceasta versiune este cea mai salbatica din gama Seria 2 coupe. Cum era de asteptat, masa masinii a fost diminuata prin folosirea masiva a carbonului pentru capota (a carei greutate este la jumatate comparativ cu a modelului M2 Competition), plafon, prizele frontale de aer, difuzorul posterior si spoilerul discret de pe portbagaj.

BMW M2 CS vine echipat cu jante de 19 inci, negre sau aurii, ambele cu finisaj mat si patru nuante de vopsea disponibile pentru caroserie. Interiorul este dominat de scaunele spectaculose si de combinatia piele / alcantara, aceasta din urma fiind regasita inclusiv pe volan.

Sub capota se afla motorul cu benzina, twin-turbo, de 3 litri, cu sase cilindri in linie. Dezvolta 450 CP (cu 40 CP mai mult decat versiunea M2 Competition) si 550 Nm, in vreme ce raportul putere-masa este de 290 CP/tona. Foarte interesant, echiparea standard ofera o transmisie manuala cu sase trepte, care ii asigura un sprint 0-96 km/h in 4 secunde, pentru ca optional sa fi disponibila o cutie cu doua ambreiaje care mai coboara masuratoarea cronometrului cu 0,2 secunde.

In dotarea standard mai intra suspensia adaptiva si un sistem de evacuare revizuit cu obturatoare reglabile pentru un rezultat acustic de exceptie.

Share

Leave a Reply

two × 5 =