HighlightStiri

Noul BMW M3 CS: 453 CP, 280 km/h

De 8 noiembrie 2017No Comments
;;;;;;;;;;;

BMW a dezvaluit noul model de inalta performanta M3 CS, care va furniza o viteza de top de 280 km/h. Linia sedanului mic de la BMW se imbogateste cu o noua versiune de top creata pornind de la M3.

Modelul beneficiaza de aportul propulsorului 3.0 litri TwinPower Turbo cu 6 cilindri in linie, 453 cai putere si un cuplu maxim de 600 Nm. Conectat la o transmisie automata in 7 rapoarte M Double Clutch, motorul propulseaza vehiculul de la 0 la 100 km/h in 3,7 secunde, in timp ce viteza maxima de constructie se opreste la 280 km/h.

Cu scopul de a fi cat mai performant posibil, noul M3 CS scapa de 50 kg, gratie utilizarii extinse a materialelor din fibra de carbon la nivelul capotei, plafonului si a altor sectiuni ale caroseriei. Prin aceste schimbari, M3 CS reuseste sa aiba si un centru de greutate mai jos fata de modelul standard.

Printre dotarile mecanice speciale se numara noul sistem de evacuare cu 4 iesiri, Adaptive M Suspension si Active M Differential. Din punct de vedere estetic se remarca eleronul spate si deflectorul imprumutat de pe M4 GTS. La interior, clientii se pot bucura de pielea Merino de pe scaunele sport, asortata cu insertiile de Alcantara, sistemul audio Harman Kardon. Productia lui CS va fi limitata la 1 200 exemplare.

 

Share

Leave a Reply

5 × 5 =