HighlightStiri

Noul BMW Seria 4 cabrio renunta la hard top

De 1 octombrie 2020octombrie 26th, 2020No Comments
;;;;;;;;;

Unul dintre cele mai importante detalii ale noului cabriolet este ca BMW a ales folosirea soft top-ului, alaturandu-se din acest punct de vedere cabrioleteleor Seriilor 2 si 8. Comparativ cu predecesorul sau, acoperisul este mai usor cu 40%, in vreme ce confortul acustic si termic au fost imbunatatite. Oferit negru in echiparea standad, soft topul mai este disponibil optional si in naunta Anthracite Silver

Noul Seria 4 cabrio vine cu tehnologie mild hybrid pentru motoarele cu sase cilindri in linie cu benzina si pentru toate versiunile diesel. Sistemul este format dintr-un starter generator, care lucreza la 48V si ajuta motorul cu inca 11 CP. In premiera, transmisia automata cu opt trepte Steptronic va fi oferita in standard pe toata gama de motorizari si echipari, cu optiunea alegerii unui transmisii Steptronic Sport cu noua functie Sprint, pentru potentarea acceleratiei. Oferta este formata din benzinele 420i (184 CP),  430i (258 CP), M440i xDrive (374 CP), respecti diesel-urile 420d (190 CP), 430d (286 CP) si (340 CP).

Comparativ cu versiunea coupe, suspensia a devenit mai rigida si, oricum, lista de optionale include suspensie M adaptiva, frane M Sport cu etriere albastre sau rosii, diferential M Sport cu functie electrica de blocare. Linia de echipare M Sport este prezenta, cu M Sport package Pro ce include jante de 19 inci si un sunet potentat al motorului in habitaclu. 

Interiorul ofera patru locuri, piele Vernasca, climatizare pe trei zone in standard siu optionale precum sistem audio Harman Kardon, incalzire auxiliara controlata prin smartphone si BMW Display Key. Desi nu este o caracteristica vitala pentru un cabrio, portbagajul a cresut in volum fata de precededentul, oferind 300 litri (mai mult cu 80 l) cu soft topul pliat si 385 litri (+ 15 l) cu el ridicat.

Conectivitatea si sistemele de asistenta sunt la nivelul de top pe care il poate oferi BMW in prezent, cu sisteme precum Driving Assistant Professional (asistenta la pastrarea benzii si la virare, cu navigatie activa si asistent de urgenta la parasorea benzii), Parking Assistant (inclusiv Reversing Assistant prin care soferul poate gara masina din telecomanda), ultimul sistem de navigatie in cloud BMW Maps (oferiot standard) si Remote Softare Upgrade, care permite imbunanatirea si update-ul diverselor functii ale masinilor de la distanta, fara vizita in service.

Share