HighlightStiri

Noul BMW X4 redefineste segmentul crossover coupe

De 14 februarie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

BMW prezinta noul crossover coupe X4, model pregatit pentru lansare in fata publicului larg la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie a acestui an. A doua venire a lui X4 a adus cu sine cativa centimetri in plus in lungime, un ampatament mai mare, dar si o masa cu 50 kg mai mica, cativa milimetri mai putin la inaltime si o distributie a greutatii perfect echilibrata pe cele doua punti.

Designerii si-au ocupat timpul cu detalii precum integrarea LED-urilor in blocurile optice si stopurile de lumini, faruri de ceata si noi guri de aerisire. Interiorul a fost desenat in jurul soferului, cu un instrumentar de bord coborat si o pozitie mai inalta la volan cat sa ofere soferului o perspectiva cat mai buna asupra drumului.

Plafonul panoramic si cresterea spatiului pentru ocupantii locurilor din spate sunt noutatile care conteaza insa cu adevarat pentru noul X4. Touchscreen-ul de 10,25 si head-up display-ul mult mai mare, dar si functiile de control prin gesturi sau voce completeaza pachetul tehnologic prevazut cu toate sistemele de siguranta activa de ultima generatie.

BMW a pregatit sapte versiuni de motorizare (3 benzina si 4 diesel), incepand cu xDrive20i si 184 cai putere si culminand cu M40i cu motor de 3.0 litri si 360 cai putere. Toate versiunile vin standard cu transmisie automata etajata in 8 trepte si tractiune integrala.

Share

Leave a Reply

twelve − three =