Stiri

Noul BMW X5 aduce M50d, BMW Individual si accesorii BMW originale

De 6 septembrie 2013No Comments

A treia generaţie a modelului Sports Activity Vehicle, care include versiunea M Performance BMW X5 M50d, ajunge în showroom-uri din 16 noiembrie 2013 – de la lansare vor fi disponibile produse specifice modelului de la BMW Individual şi gama de accesorii BMW originale.

Noul BMW X5 este pregătit să ajungă în showroom-uri începând cu 16 noiembrie 2013. Lansarea celei de-a treia generaţii a celui mai de succes Sports Activity Vehicle din lume va însemna şi prezentarea modelului M Performance BMW M50d M. Echipat cu cel mai puternic motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie din lume, tehnologia suspensiei care poartă amprenta M şi linia exterioară optimizate aerodinamic, BMW X5 M50d combină dinamica superioară pe şosea cu tracţiunea impecabilă în regim off-road.  Prețul de pornire pentru noul model este de 71 899 Euro fără TVA.

Opţiunile specifice modelului oferite de BMW Individual oferă soluții remarcabile de personalizare pentru o eleganță exclusivă, în timp ce noile produse din gama de accesorii Original BMW – concepute special pentru Sports Activity Vehicle – contribuie la sublinierea versatilităţii şi a caracterului practic.

Creată special pentru noul BMW X5, gama BMW Individual scoate și mai mult în evidență designul elegant, ambianţa luxoasă şi caracterul exclusiv. Procesul de fabricaţie al produselor BMW Individual dezvoltate pentru noul BMW X5 este susţinut de experiența valoroasă pe care BMW Group o are în crearea produselor de lux, dar și de alegerea unor materiale de o calitate remarcabilă. Designul şi finisarea acestor produse reflectă străduinţa pentru perfecţiune şi stil care cuprind fiecare detaliu.

Versatilitatea noului BMW X5 a fost îmbunătăţită încă o dată mulțumită produselor din portofoliul de accesorii BMW originale, dezvoltate special pentru acest model. Covoraşele pentru podea şi portbagaj, alături de sacii de transport – ale căror contururi sunt croite cu precizie pentru a se potrivi dimensiunilor interioare ale noului BMW X5 – reprezintă accesoriile ideale pentru utilizare cotidiană şi în călătoriile lungi. Mai mult, designul atractiv ale acestora aduce aminte de liniile automobilului, accentuând totodată şi robusteţea emblematică a modelelor BMW X.

Covoraşele de podea pentru toate anotimpurile, realizate dintr-un material rezistent la uzură şi antiderapant, şi covoraşele textile pentru podea cu o suprafaţă de cauciuc integrată în zona picioarelor, sunt disponibile în seturi de câte două bucăţi. O particularitate de design a ambelor variante este inserţia atractivă din oţel inoxidabil cu inscripţia BMW. Covorul pentru portbagajul noului BMW X5 are acelaşi design, iar suprafaţa lui este antiderapantă şi hidrofugă.

Share

Leave a Reply

18 − 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373