Stiri

Noul Caterham va costa 40.000 de euro

De 5 iulie 2013No Comments

Noul model dezvoltat de Caterham in colaborare cu Renault Alpine va avea un pret de plecare de 40.000 de euro si se va adresa segmentului sport premium.

Lansarea noului model va avea loc anul viitor, constructorul britanic intentionand sa produca annual nu mai mult de 3.000 de unitati. Modelul de seria va fi prezentat anul viitor la salonul auto de la Geneva, un an mai tarziu urmand sa apara si versiunile GT si Speed.

Noul Caterham va imparti 70% dintre componente cu nodelul Alpine, care si-a anuntat deja prezenta pentru 2016. Francezii tintesc spre Porsche Boxster cu modelul lor, care va fi comercializat la un pret de 58.000 de euro.

Inginerii Caterham au refuzat deja motorul de doi litri de la Renault, fiind in cautarea unuia cu cilindreea de 1,6 sau 1,8 litri, insa cel mai probabil noul model va fi propulsat de un motor turbo de 1,6 litri. Este posibil ca sub capota se se afle si un sistem KERS, pentru a intari legatura cu masinile de Formula 1.

Share

Leave a Reply

two + nineteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373