Stiri

Noul Corvette Stingray va fi disponibil doar la dealerii de top

De 8 aprilie 2013No Comments

GM va limita numarul de dealeri care vor comercializa noul Stingray in functie de volumele de vanzari de pana acum.

Cel mai asteptat model Chevrolet este gata sa ajunga in showroom-uri, insa numai 900 dintre cei peste 3.000 de dealeri vor avea dreptul sa comercializeze acest model.

Automotive News spune ca General Motors va distribui masina numai prin intermediul dealiror care anul trecut au vandut cel putin patru modele Corvette, acestia fiind nevoiti sa cheltuiasca 2.000 de dolari pentru trimiterea unui angajat la o sesiune de formare in Nevada.

Decizia a nemultumit multi distribuitori care asteptau noul Corvette deoarece acesta atrage clientii in showroom-uri, insa GM isi apara decizia spunand ca acestia au fost informati ca daca nu ating numarul stabilit de unitati Corvette vandute nu vor fi selectionati pentru inceput sa comercializeze noul Stingray.

Dealerii care s-au “calificat” vor incepe peste doar cateva saptamani sa inregistreze comenzile pentru noul Stingray, livrarile fiind programate sa inceapa la sfarsitul lunii august.

Share

Leave a Reply

one × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373