HighlightStiri

Noul Corvette ZR1: 755 CP si 340 km/h

De 13 noiembrie 2017No Comments
;;;;;;;;;;

Chevrolet a prezentat oficial noul Corvette ZR1 la salonul auto de la Dubai. Noua generatie ZR1 este cel mai rapid si cel mai puternic ZR1 creat pana acum de Chevrolet. Sub capota supercarului regasim motorul supraalimentat V8 de 6.2 litri, capabil sa dezvolte 755 cai putere si 968 Nm.

Clientii pot beneficia de transmisia manual cu 7 rapoarte sau cea automata cu 8 rapoarte. Desi marca americana nu a dat inca publicitatii cifrele aferente performantelor noului Corvette ZR1, se cunoaste viteza amxima de top – 337 km/h.

Pentru a oferi cat mai multa performanta si o dinamica superioara, noul Corvette a fost prevazut cu un kit aerodinamic special, cu o suprafata gigant in dreptul gurilor de aerisire, o capota din fibra de carbon, extrem de agresiva si dominat de o gura de aerisire foarte mare, caneluri laterale pentru circulatia eficienta a aerului si deflector spate.

Noul ZR1 aduce doua optiuni aerodinamice: Low Wing, gandita sa furnizeze o viteza de top cat mai mare si o apasare aerodinamica cu 70% mai mare decat in cazul lui Corvette ZO6 si High Wing, echipare optionala, pachet care include printre altele si anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2, modificari de sasiu si un sistem Magnetic Ride Control, care ofera o dinamica superioara in viraje.

Noul Chevrolet Corvette ZR1 va intra pe piata in primavara anului viitor iar preturile vor fi anuntat atunci.

Share

Leave a Reply

5 × four =