HighlightStiri

Noul Ferrari FXX K Evoluzione va debuta in acest weekend

De 27 octombrie 2017No Comments

In cadrul evenimentului Ferrari Mondiali, marca italiana de supercaruri va prezenta noul bolid dedicat exclusiv circuitului FXX K Evoluzione.

Ferrari va expune noul sau supercar pe circuitul de casa de la Mugello, cand FXX K va fura atentia audientei prin cei 1050 cai putere si cuplul maxim de 900 Nm. In spate acestor cifre sta motorul V12 capabil sa dezvolte 860 cai putere la 9 200 rpm dar si motorul electric care contribuie la randul sau cu 190 cai putere. La o masa de 1 165 kg, noul bolid al seriei FXX nu va fi legal pentru circulatia pe strada, fiind dedicat doar celor care folosesc circuitul ca hobby.

Pachetul Evoluzione aduce o noua aripa spate, dar si cateva modificari la spoilerul frontal sau difuzorul spate. Stopurile de lumini au fost redesenate si redimensionate pana sa ajunga la o simpla banda luminoasa.

Cel mai puternic automobil Ferrari va fi construit in 40 de exemplare iar pretul va fi undeva in jurul sumei de 3 milioane dolari, insa asta nu mai ajuta pe nimeni deoarece toate masinile au fost deja rezervate de clientii speciali ai Calutului Cabrat.

Share

Leave a Reply

seventeen − 9 =