HighlightStiri

Noul Ferrari SP38, un nou model unicat al marcii pentru la Villa d’Este

; ; ; ; ; ;

Divizia de proiecte speciale a marcii Ferrari a prezentat noul model unicat Ferrari SP38, care va fi livrat fericitului posesor dupa prezentarea oficiala din 26 mai organizata la Villa d’Este.

Plecand de la modelul de serie 488 GTB, noul SP38 se indeparteaza semnificativ prin designul bespoke care duce vehicululin zona estetica caracteristica conceptelor. Astfel, noul Ferrari SP38 include un set de blocuri optice orizontale, subtiri si cu aspect minimalist, o capota agresiva dominata de unghiurile ascutite si o zona frontala extrem de agresiva.

Oricat de radical ar fi fata, lucrurile cu adevarat extreme se intampla in cazul designului posterior. Carcasa traditionala a motorului amplasat dupa zona scaunelor a fost inlocuita cu un fel de grilaj aerodinamic extins din caroserie, stopurile de lumini au fost integrate intr-o grila spate colorata in negru iar iesirile evacuarilor au fost ridicate si amplasate central.

Ferrari nu a dorit inca sa prezinte interiorul modelului unicat, insa s-a precizat ca va fi vorba despre un design la fel de special ca in cazul exteriorului. Sub capota, Ferrari SP38  are mari sanse sa beneficieze de acelasi motor V8 twin-turbo de 3.9 litri pe care il regasim pe 488 GTB.

Share

Leave a Reply

1 × 1 =