Stiri

Noul Fiat Doblo are si versiune electrica cu autonomie de 280 km

De 9 iunie 2022iunie 11th, 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Ajuns la a cincea generatie, Doblo este un nume cu rezonanta in domeniul utilitarelor mici. De aceasta data, Fiat Professional alatura versiunilor termice si o varianta electrica. Denumit E-Doblo, acesta este disponibil atat in versiune cu cinci locuri (cele de pe randul doi sunt individuale), cat si cargo. Are o baterie de 50 kWh ce asigura o autonomie de 280 km, sistem de incarcare rapid, cu 100 kW, ceea ce inseamna ca in 30 de minute se poate ajunge la 80% nivel al bateriei. 

Motorul dezvolta 136 CP si 260 Nm, gestionati intr-unul dintre cele trei moduri de condus: Normal, Eco si Power. Alaturi de E-Doblo gama mai cuprinde un turbodiesel de 1.5 litri, de 100 CP (M6) sau 130 CP (M6 sau A8) si o benzina de 1.2 litri si 110 CP.

Electricul are o sarcina utila maxima de 800 kg, motorizarile conventionale transporta o tona, in vreme ce indiferent de solutia de propulsie pot incarca doi europaleti. Sunt doua versiuni de ampatament, cea mai mare oferind un volum maxim de marfa de 4,4 mc. 

Magic Cargo suplimenteaza volumul de incarcare cu 0,5 mc, pentru ca lungimea de incarcare sa ajunga la 3,4 metri. Pentru o vizibilitate imbunatatita, Magic Mirror este o oglinda retrovizoare digitala, cu ecran de 5 inci, care ofera trei campuri vizuale diferite: clasic in spate, imagine cu toate unghiurile moarte, respectiv captura in timpul parcarii. Special pentru E-Doblo este disponibila facilitatea Magic Plug de utilizare a energiei bateriei pentru alimentarea unor echipamente precum frigider sau unelte electrice.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373