HighlightStiri

Noul Ford Focus, aproape de lansare

De 3 aprilie 2018No Comments

La sapte ani dupa lansarea celei de a treia generatii a modelului Focus, Ford a creat o noua masina care va fi lansata pe 10 aprilie. Marca americana a decis sa nu dezvaluie modelul la Salonul Auto de la Geneva, asa cum era de asteptat, si sa faca un eveniment special pentru noul Focus.

La cateva zile pana la marea data a lansarii, noul Ford Focus apare intr-un teaser video publicat in premiera mondiala pe pagina de Facebook a diviziei Ford Romania. Desi modelul va fi produs in Germania, si nu in Romania, Ford vrea astfel sa arate identitatea globala a noului Focus.

Cea de a patra generatie a modelului va dispune de un design complet nou, care preia unele elemente de pe noul Fiesta, insa care se vor defini intr-o identitate vizuala noua. Chiar daca designul va marca principala noutate adusa de noua generatie, modelul va fi construit pe aceeasi platforma C-car, disponibila intr-o varianta usor revizuita.

Acest lucru va insemna ca noul Focus urmeaza sa pastreze caracterul dinamic al predecesorului sau iar la capitolul motorizari nu sunt asteptate surprize. Modelul va fi echipat cu transmisie manuala in 6 trepte sau automata cu dublu ambreiaj. Plusul evident nu va veni de la exterior, ci de la noile tehnologii si materiale folosite pentru interior.

Versiunile de top ale noii generatii –ST si RS – se vor lasa asteptate cel putin doi ani, iar varful de gama ar putea ajunge la 400 cai putere cu aportul unui motor electric.

Noul Ford Focus

Numărătoarea inversă a început! #FordFocus

Publicată de Ford Romania pe Luni, 2 aprilie 2018

Share

Leave a Reply

three × two =