Stiri

Noul Ford GT Carbon Series si-a ales singur clientii

De 30 octombrie 2018No Comments
;;;;;;;;;

Dupa ce a anuntat extinderea productiei la modelul GT, Ford prezinta noua editie speciala Carbon Series dedicata modelului sau de inalta performanta.

Noul Ford GT Carbon Series este dedicat circuitului si vine cu o masa totala cu 18 kg mai mica decat cea a modelului de strada. Folosirea policarbonatului la componetele de caroserie de pe spate, a jantelor din fibra de carbon si a sistemului de evacuare din titan a determinat scaderea de 18 kg.

Poate sa nu para mult, insa pentru un model de circuit in care s-a pastrat aerul conditionat sau sistemul de infotainment este destul de bine, mai ales ca Ford sustine ca doreste ca clientii lui Carbon Series sa poata sa-si duca masina acasa pe roti la un nivel decent de confort.

Din punct de vedere estetic, insertiile si accesoriile din fibra de carbon fac legea la nivelul caroseriei, putand fi comandate in mai multe culori. Modelul de prezentare le dispune pe un portocaliu care face casa buna cu negrul caroseriei.

Ford anunta ca in ceea ce priveste productia, va putea finaliza cate un exemplar pe saptamana iar clientii vor fi selectati de catre marca americana.

Share

Leave a Reply

12 − twelve =