Stiri

Noul Ford Tourneo Connect aduce, in premiera, tractiune AWD

De 12 octombrie 2021octombrie 13th, 2021No Comments
; ; ; ; ; ;

Noua generatie este disponibila in doua versiuni de ampatament, oferind in ambele cazuri disponibilitate pentru sapte locuri. Randurile doi si trei de scaune sunt modulabile, putand fi pliate sau chiar demontate. Prin rabatarea la 90 de grade a spatarului scaunului din dreapta fata, se pot incarca obiecte lungi de pana la 3 metri. 

Sistemul de infotainment propune in standard ecran de 8.25 inci, fiind disponibil si de 10 inci optional sau standard pentru Titanium, Sport si Active. In cazul ecranului mai mare este asociata si functia Ford Pass Connect, care ofera soferului o seama de informatii in timp real despre calatorie, dar si informatii remote, via unei aplicatii pentru smartphone. Clientii pot bifa de pe lista de optionale instrumentarul digital cu ecran de 10,25 inci, in locul celui analog.

Sistemul ADAS include 19 tehnologii de asistenta a condusului, printre care sistemul de mentinere a benzii de rulare, cruise control adaptiv, monitorizarea unghiurilor moarte si avertizare la vehiculele care trec prin spate. De asemenea, frana de stationare are actionare electrica pentru toate versiunile de echipare.

Pentru prima data, Ford Tourneo Connect ofera sistem de tractiune integrala, asociat cu dieselul EcoBlue de 122 CP / 320 Nm, exclusiv cu transmisie manuala cu sase trepte. Motorul are si o varianta de putere mai mica (112 CP si 280 Nm), la care se adauga un 1.5 litri EcoBoost benzina de 114 CP si 220 Nm. Optional se poate alege transmisie automata PowerShift, cu doua ambreiaje si sapte rapoarte.
Noul model va fi introdus pe pietele europene la inceputul lui 2022.

Share