Stiri

Noul Hyundai ix35 este disponibil in Romania

De 9 octombrie 2013No Comments

Noul Hyundai ix35 este disponibil in reteaua de distributie Hyundai Auto Romania incepand cu luna octombrie. Noua generatie ix35 mentine noua directie tehnologica si de design specifica marcii.

ix35 a fost conceput si dezvoltat in cadrul centrului tehnic Hyundai Motor Europe din Rüsselsheim, Germania (HME TC). Modelul beneficiaza de o serie de imbunatatiri tehnologice, reprezentand o varianta mai atractiva pentru clienti.

Noul ix35 dispune de o noua motorizare, imbunatatiri aduse componentelor aferente grupului motopropulsor si noi echipamente care adauga rafinament si o experienta superioara la bordul SUV-ului compact Hyundai.

In Romania, Hyundai ix35 este disponibil intr-o o gama extinsa de motorizari si variante de echipare. Clientii pot alege dintre cele doua tipuri de motorizari compatibile Euro V – o motorizare benzina (propulsor 1.6 litri GDi, 135 CP) si o motorizare diesel (propulsor 2.0 litri, 184 CP).

Posesorii noului ix35 vor avea posibilitatea de a opta intre transmisia automata si cea manuala, ambele dotate cu sase trepte de viteza. De asemenea, modelul este disponibil atat in varianta tractiune fata (2WD – pentru motorul de 1.6 litri GDi), cat si de tractiune integrala (4WD  – pentru motoarele de  2.0 litri).

Sistemul de directie este mai rapid, oferind un raspuns prompt. Suspensiile fata au fost imbunatatite reducand zgomotul si vibratiile, astfel oferind confort si rafinament. De asemenea, noul ix35 dispune de sistemul FLEX STEER, disponibil pe SUV-ul compact in premiera. Trei moduri de setare – normal, confort si sport – permit conducatorului sa varieze nivelul de raspuns al directiei.

La nivel local, paleta de selectie a clientilor a fost extinsa prin introducerea a patru variante de echipare, oferind confort si siguranta. Dotari suplimentare, precum volan incalzit, senzori de parcare fata si functie de siguranta la tractare pentru sistemul ESC (controlul electronic al stabilitatii) transforma experienta de condus intr-una mai rafinata. Noul sistem optional de afisare TFT Supervision Cluster de 4,2 inch prezinta o varietate de informatii la o claritate de inalta rezolutie. Noul ix35 dispune de sistem audio si de navigatie asociat unui display LCD de 7 inch. In plus, clientii pot beneficia de un sistem audio cu un afisaj de 4,3 inch si camera video pentru mersul in marsarier.

Pentru o mai buna iluminare pe timp de noapte, Hyundai ofera optiunea farurilor Bi-Xenon pentru ix35, precum si un nou sistem LED cu lumini de zi standard.

“Modelul anterior Hyundai ix35 a fost lansat pe piata locala in urma cu trei ani, in anul 2010, inregistrand o ascensiune rapida in topul SUV-urilor de import comercializate in Romania. Aportul tehnologic si atributele suplimentare precum eficienta, valoarea si calitatea ridicata ale noii generatii ix35 contribuie la mentinerea unei pozitii importante a companiei Hyundai Auto Romania in segmentul SUV-urilor compacte,” a declarat Teodor Brusalis, director executiv al Hyundai Auto Romania.

Pentru livrarea pe pietele europene, noul ix35 este fabricat la unitatea de productie Hyundai Motor Manufacturing Cehia (HMMC), de la Nošovice, alaturi de modelul de clasa C – i30 si MPV-ul de clasa B – ix20.

Noul ix35 beneficiaza de pachetul Hyundai 5 Year Triple Care – cel mai competitiv pachet de servicii post-vanzare disponibil pe piata locala. Acest serviciu include cinci ani garantie integrala fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite.

Noul model este disponibil in reteaua de distributie autorizata Hyundai Auto Romania si dispune de preturi incepand de la 18.306 cu TVA inclus.

 

 

Share

Leave a Reply

12 + fourteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373