Stiri

Noul Hyundai Kona Electric are o autonomie de 470 km

De 28 februarie 2018No Comments
; ; ; ; ; ;

Hyundai a dezvaluit noul model Kona, un SUV electric suta la suta care va fi oferit pe piata din Europa. Modelul subcompact va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva, pe 6 martie. Noul Hyundai Kona Electric va fi oferit in doua versiuni.

Primul va fi propulsat de un motr electric capabil sa dezvolte 130 cai putere, prevazut cu o baterie de 39.2kWh si o autonomie de 300 km in noul ciclu de testare WLTP. Versiunea de top va rula pe 200 cai putere si va beneficia de aportul unei baterii de 64kWh.

Autonomia va ajunge in acelasi ciclu la 470 km. Ambele baterii vor putea fi incarcate in mai putin de ora pentru 80% din capacitatea bateriei folosind un incarcator 100kW DC. Versiunea de top a lui Kona Electric poate accelera de la 0 la 100 km/h in 7,6 secunde si ajunge la viteza maxima de 167 km/h.

Printre dotarile interesante regasim instrumentarul de bord digital cu un ecran de 7 inch sau functii precum  Adaptive Cruise Control cu Stop & Go, Autonomous Emergency Braking cu Pedestrian Detection, Blind-Spot Detection, Rear Cross Traffic Alert si altele.

Share

Leave a Reply

2 × two =