Stiri

Noul Kia Picanto X-Line, inspirat de SUV, vine la Frankfurt

De 5 septembrie 2017No Comments
; ; ; ; ;

Kia anunta ca va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cel mai puternic Picanto de pana acum, model care va beneficia de motor turbo in 3 cilindri cu 98 cai putere.

Denumit Picanto X-Line, modelul prevazut cu propulsor de 1 litru prezinta un consum mixt de 4,5 litri la 100 km. Ideea lui Picanto X-Line isi trage inspiratia din segmentul SUV-urilor mici de oras, astfel incat modelul este mai mult un Sportage intrat la apa mai degraba decat un Picanto cu o pozitie mai inalta la volan.

Insertiile de verde de la nivelul grilei sau al farurilor de ceata condimenteaza vizual nasul masinii, insa bara frontala este responsabila in principal pentru tinuta agresiva a lui Picanto X-Line.

La interior, noul model incanta prin volanul in trei spite cu baza plata, imbracat in piele perforata si asortat perfect de cusaturile incrucisate, dar si prin luminile ambientale si decoratiile care urmeaza tema verdelui.

Sistemul de infotainment cu display de 7 inch este oferit stanard si vine cu integrare Apple CarPlay si Android Auto iar pedalierul de aluminiu confirma tema stilistica sportiva.

Share

Leave a Reply

nineteen − 1 =