Stiri

Noul Lexus NX apare in versiunea de serie

De 11 aprilie 2014No Comments

Lexus a prezentat versiunea de serie a noului crossover compact NX, prima intalnire cu publicul urmand sa aibe loc pe 20 aprilie la salonul auto de la Beijing.

Constructorul japonez ne-a promis un design diferit fat de modelele concurente si s-a tinut de cuvant. Versiunea de seria nu a preluat in totalitate nonconformismul conceptului, insa a pastrat o doza suficienta pentru a se detasa clar de modelele concurente ca Audi Q5 sau BMW X3.

Luminile de zi LED nu lipsesc si contureaz personalitatea noului model, insa elementul principar in designul partii frontale este grila radiatorului mai impunatoare fata de restul modelelor din gama.

Echiparea standard vine cu jante de 17”, insa pentru versiunile F Sport sunt oferite unele cu diametrul de 18”. Caracterul sportiv al noului model este sustinut si de motoul turbo de doi litri, o premiera pentru Lexus, care echipeaza versiunea NX200t, alaturi de versiunea aspirata NX200. Evident, propulsia hibrida nu lipseste, dupa cum o cere traditia Lexus, NX fiind disponibil si cu binecunoscutul sistem hibrid preluat de la ES300h.

Habitaclul ofera spatiu sufucuent pentru cinci persoane si un confort premium dat de tapiteria din piele in doua culor, insertiile metalice si chiar de incarcatorul wireless pentru telefoanele mobile care suporta acesta functie. Toate versiunile de motorizare sunt disponibile cu tractiune fata sau integrala

{gallery}Lexus NX{/gallery}

Share

Leave a Reply

17 − four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373