Stiri

Noul Logan de Brazilia! Arata mai bine decat cel romanesc

De 25 octombrie 2013No Comments

Renault a prezentat in Brazilia a doua generatie a modelului Logan comercializat pe piata din America de Sud sub sigla marcii franceze. Chiar daca in esenta este aceeasi masina ca Dacia Logan, modelul brazilian prezenta totusi unele schimbari fata de cel romanesc.

Desi doar insertiile de crom de la nivelul grilei frontale sa a barei fata si grafica stopurilor de lumini sunt singurelele diferente notabile, Renault Logan de Brazilia pare sa arate un pic mai bine decat versiunea europeana.  La interior, noul model poarta insemnele Renault. Mai mult, s-a renuntat la formele clasice ale gurilor de ventilatie centrale si s-au adoptat forme dreptunghiulare.

Clientii sud-americani vor putea beneficia  si de accente argintii. Renault va comercializa modelul Logan in Brazilia cu trei niveluri de echipare – Authentique, Expression si Dynamique. Versiunea standard va cuprinde airbag-uri frontale si sistem ABS. Pentru aer conditionat, sistem audio, volan reglabil si computer de bord se poate opta pentru versiunea Expression.

Versiunea de top Dynamique aduce in plus oglizni electrice, lumini ce ceata si geamuri spate cu comanda electrica. Clima automata si sistemul de navigatie sunt oferite doar optional. Piata braziliana va avea la dispozitie doua motorizari flex fuel: 1.0 litru cu 77 CP si 1.6 litri cu 98 CP. Productia modelului Logan a demarat in Brazilia insa primele livrari vor fi facute abia in noiembrie. {gallery}Logan Brazilia{/gallery}

Share

Leave a Reply

ten − 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373