Stiri

Noul Mazda3, lansat in Romania

De 1 martie 2019No Comments

Noul Mazda3 este modelul care prezinta directia Mazda, atat in ceea ce privește designul, cat și cele mai noi tehnologii. Compacta ofera inca de la echiparea de baza un pachet extins de dotari, echivalent unui nivel superior al generatiei anterioare. Totodata, modelul introduce și un sistem inedit de echipare pentru un vehicul Mazda, odata cu pachetele de optiuni suplimentare. Primele unitati au ajuns deja in tara, iar pana la finalul lunii noua Mazda3 va putea fi testata la orice partener Mazda.

Pachetul de dotari standard

Noua Mazda3 continua sa consolideze pozitionarea premium Mazda, iar acest lucru se traduce printr-o echipare standard foarte bogata in materie de confort, tehnologii de siguranta și design. Una dintre cele mai importante noutati tehnologice este sistemul Mild-Hybrid care capteaza energia rezultata din franare, o stocheaza intr-o baterie și apoi alimenteaza diferiti consumatori in momentul accelerarii. Totodata, sistemul alimenteaza un motor electric care asista motorul automobilului la plecarea de pe loc, un moment in care mașina beneficiaza cel mai mult de acesta.

Numeroasele dotari din echiparea de baza, denumita simplu Standard, pot fi completate prin optarea pentru nivelul Plus, care ofera aditional jante de aliaj de 18”, scaune fata incalzite, volan incalzit, parbriz degivrat in zona ștergatoarelor, climatizare automata pe doua zone, sistem de acces fara cheie, senzori de parcare fata, camera video marșarier și oglinzi exterioare și interioara electrocrome.

Skyactiv-X, motorul revolutionar cu aprindere prin compresie și control cu scanteie, care folosește imbina avantajele motorului pe benzina și ale unuia pe diesel, va fi disponibil in echiparea noii Mazda 3 incepand cu a doua jumatate a anului.

 

Share

Leave a Reply

19 − 12 =