Stiri

Noul McLaren 650S Sprint, doar pentru circuit

De 12 august 2014No Comments

Diviziile Special Operations si GT de la McLaren au fost ocupate in aceasta vara, dedicand timpul pentru masinile speciale pe care le vor prezenta la Pebble Beach in Monterey.

Mai precis, McLaren va dori sa hipnotizeze audienta prin prototipul P1 GTR dar si cu bolidul de curse 650S Sprint. Asa cum era anticipat, noul  650S Sprint va inlocui actualul 12C Sprint ca noua arma McLaren pentru circuite. Modelul este pozitionat sub 650S GT3 si nu este omologat pentru nicio competitie,  ceea ce arata ca se adreseaza clientilor privati care doresc sa piloteze un bolid super special doar pe circuite de viteza.

Noul  650S Sprint foloseste aceeasi schema de culori ca modelul de curse, cu negru si portocaliu asezonate unei caroseii albe si utilizeaza acelasi motor V8 de 3.8 litri biturbo al modelului de serie, dar usor recalibrat pentru uzul pe circuit. Acelasi lucru s-a intamplat si cu transmisia iar centrul de  greutate al vehiculului a coborat.

Rezervorul a fost extins, radiatorul marit si suspensia imbunatatita. Masina este dodata perfect pentru circuit si prezinta un roll cage omologat de FIA, dar si alte sisteme de siguranta. In mod evident, s-a umblat la sistemul de franare si au fost introduse scaune HANS prevazute cu centuri prinse in 6 puncte.

McLaren 650S Sprint se anunta extrem de interesant pentru clientii din Golf, care au acum circuite de Formula 1 unde pot testa masina, si are un pret de plecare in Marea Britanie de 198.000 de lire sterline. {gallery}McLaren 650S Sprint{/gallery}

Share

Leave a Reply

10 + 8 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373