HighlightStiri

Noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC, dezvaluit oficial

De 1 octombrie 2018No Comments

Noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC va avea premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, în data de 2 octombrie 2018, vânzarile vor demara începând din octombrie 2018, în timp ce lansarea pe piata va avea loc în ianuarie 2019 pentru majoritatea tarilor din comunitatea europeana.

Cu noul A 35 4MATIC (consum combinat de combustibil de 7,4-7,3 l/ 100 km, emisii combinate de CO 2 169-167 g/km), Mercedes-AMG introduce un model entry-level complet nou în lumea conducerii de performanta. Autovehiculul are la baza noua platforma cu tractiune fata Mercedes si este alimentat de un nou motor turbo cu 4 cilindri, de 2,0 litri, cu o putere de 225 kW (306 CP). Caroseria, suspensia, tractiunea integrala, transmisia, programele de conducere, ajustarile fine – fiecare detaliu a fost proiectat pentru o dinamica de conducere superioara, fara a compromite confortul de zi cu zi. Performanta caracteristica masinilor sport (acceleratia 0-100 km/h în 4,7 secunde) si designul specific subliniaza identitatea noului model în familia performantei.

Noul motor turbo cu patru cilindri, cu o putere de 306 cai

Motorul turbo de 2.0 litri reprezinta o noua evolutie si se bazeaza pe motorul cu patru cilindri M 260 al noii generatii Clasa A. Noul sistem de conducere creste viteza de raspuns la comenzile pedalei de acceleratie, ofera o putere de tractiune ridicata (torsiune de 400 Nm, de la 3000 rpm), o reactie extrem de rapida si un sunet distinct al motorului.

Transmisia cu dublu ambreiaj AMG SPEEDSHIFT DCT 7G

Transmisia cu dublu ambreiaj AMG SPEEDSHIFT DCT 7G contribuie, de asemenea, la caracterul agil si dinamic al noului A 35 4MATIC. Raportul de transmitere a fost configurat astfel încât soferul sa experimenteze o acceleratie spontana pentru toate intervalele de viteza, completata de schimbarea rapida a vitezelor si conexiunile optime pentru schimbarea acestora.

Functia standard RACE-START permite acceleratia maxima la pornirea de pe loc, intensificând senzatia resimtita la volan. Functiile transmisiei AMG SPEEDSHIFT DCT 7G sunt completate de modul M, activat temporar prin actionarea padelelor de schimbare a directiei de pe volan, în orice mod de conducere, si de modul de transmisie manuala „M” pentru schimbarea manuala a vitezelor cu padelele de pe volan.

Cele cinci moduri de condus ale AMG DYNAMIC SELECT – „Slippery”, „Comfort”, „Sport”, „Sport+” si „Individual” – confera autovehiculului o serie de caracteristici, de la confort la dinamica. Aceste caracteristici influenteaza parametri relevanti, precum raspunsul motorului si al transmisiei.

Designul exterior respecta limbajul de design al Clasei A si adauga elemente caracteristice modelelor AMG. Partea din fata a autoturismului se distinge prin grila de protectie cu gauri de ventilatie, bara centrala specifica liniei AMG cu gauri pentru ventilatie si doua lamele orizontale din crom. Din profil, jantele de 18 inch si panourile laterale ale liniei de echipare AMG atrag imediat atentia. În partea din spate a autoturismului se remarca aripa cu un difuzor de aer integrat, eleronul pentru luneta si cele doua tevi de evacuare rotunde.

Interior sportiv cu sistemul multimedia MBUX

Interiorul modelului A 35 4MATIC urmareste idiomul de performanta specific Mercedes-AMG, cu scaune îmbracate în piele ARTICO, realizata manual, în combinatie cu microfibra DINAMICA de culoare neagra, cu cusaturi contrastante rosii si centuri de siguranta de culoare rosie sau din piele ARTICO, disponibila pe negru sau gri. Atentia la detalii este completata de cusatura rosie pe microfibra DINAMICA si inelele de ventilatie de culoare rosie.

Share

Leave a Reply

18 + 16 =