HighlightStiri

Noul Mercedes B-Class va fi prezentat la Paris

De 25 septembrie 2018No Comments

Familia de masini compacte de la Mercedes-Benz va primi un nou membru la Salonul Auto de la Paris. Marca germana a confirmat prezentarea unei noi generatii B-Class.

A treia generatie a modelului B-Class va folosi platforma noului A-Class si urmeaza sa concureze cu BMW Seria 2 Active. Modelul promite un interior mai spatios, motirizari ecologice si functiile de siguranta existente pe actuala generatie a limuzinei S-Class.

In echiparea standard se va regasi sistemul de infotainment MBUX, cu doua ecrane digitale disponibile in variantele cu mai multe dimensiuni. O alta premiera a standului Mercedes- Benz din Paris va fi noul Mercedes-AMG A35, un hot hatch menit sa concureze cu Audi S3 Sportback sau VW Golf R.

A35 va fi echipat cu un motor 2.0 turbo capabil sa dezvolte 301 cai putere si un cuplu maxim de 400 Nm. Mercedes sustine ca noul sau hot hatch va sprinta pe prima suta in 4,7 secunde si va atinge 250 km/h. Din standul marcii nemtesti nu vor lipsi recent prezentatele GLE, EQC sau A-Class Sedan.

Share

Leave a Reply

20 − 15 =