HighlightStiri

Noul Mercedes-Benz A-Class este disponibil pentru comenzi in Romania

De 18 aprilie 2018No Comments
; ; ; ; ;

Cea mai noua stea din portofoliul Mercedes-Benz – noul Clasa A – este acum disponibil pentru comenzi pentru toti clientii din Romania. Comenzile pot fi plasate in cadrul tuturor Centrelor Autorizate de Vanzari Mercedes-Benz (www.mercedes-benz.ro/centre).

Preturile incep de la 25.460 euro (fara TVA), pentru modelul A 200 (163 CP/120kW) cu transmisie manuala (consum de carburant in regim mixt de 5,8l/100km, nivel combinat de emisii CO2 de 133g/km), ramanand astfel la un nivel similar de pret cu cel al predecesorului. Lansarea pe piata va avea loc in luna mai.

Edition 1: Model exclusiv, disponibil la lansarea pe piata

Noua Clasa A va fi disponibila timp de aproximativ un an de la lansare in varianta speciala „Edition 1”, la un cost suplimentar de 5.820 euro (fara TVA). Aceasta versiune se evidentiaza prin numeroase accente de culoarea verde Edition, atat la interior, cat si la exterior. In plus, Edition 1 include in dotarea standard echipari precum farurile LED High Performance, scaunele sport si iluminarea ambientala si va fi disponibila pentru toate variantele de motorizare ale noului A.

MBUX – Mercedes-Benz User Experience: In dialog cu masina

Noul A este primul model Mercedes-Benz dotat cu cel mai modern sistem multimedia: MBUX – Mercedes-Benz User Experience, un sistem care deschide o noua era in materie de conectivitate Mercedes me. O trasatura unica a acestui sistem este abilitatea de a invata, datorita inteligentei artificiale. Ca extraoptiune, este disponibil un control inteligent al vocii, activat de expresia „Hey Mercedes”.

Functiile MBUX au o structura modulara, pentru a intampina exact nevoile specifice ale clientilor si pietelor. In dotarea standard, sistemul este compus din doua ecrane de 7 inch cu touchscreen, un volan sport multifunctional cu butoane ce pot fi controlate tactil de pe volan, o interfata USB-C, un port Bluetooth® pentru telefonie sau alte surse audio.

Serviciile Mercedes me connect, noi si imbunatatite sunt lansate simultan cu noul MBUX. Pictograma colectiei de aplicatii Mercedes me poate fi plasata pe ecranul de pornire, similar celorlalte aplicatii principale.

Confort: iluminat ambiental, control al temperaturii scaunelor, scaune multicontur

Iluminatul ambiental al noului A are acum pana la 64 de culori (265 euro fara TVA, in combinatie cu liniile de echipare Style, Progressive sau AMG). Culorile diferite sunt compuse in 10 palete cromatice diferite, conferind o luminozitate avangardista interiorului, cu schimbari cromatice spectaculoase. La nevoie, culoarea poate fi adaptata in functie de stilurile diferite ale displayului Widescreen.

In acelasi timp, Clasa A preia functii de confort disponibile anterior doar vehiculelor din segmente superioare. Astfel, in premiera pentru segmentul compactelor, acest model are in dotare functii pentru scaunele din fata precum controlul temperaturii (890 euro fara TVA) si pachetul Multicontour (590 euro fara TVA, disponibil incepand cu T2 2018) cu functii de masaj, pe langa optiunea de incalzire a scaunelor (290 euro fara TVA).

Share

Leave a Reply

3 × 2 =