Stiri

Noul Mercedes-Benz GLA se va construi in Mexic

De 6 septembrie 2013No Comments

Acordul dintre Daimler si Nissan are ca scop reducerea costurilor de dezvoltare si productie a noilor modele, iar primele care au beneficiat de acest lucru sunt Mercedes GLA-Class si Infiniti Q30.

In acest scop, o noua fabrica in care au fost investite doua miliarde de dolari este in constructie in Aguascalientes, Mexic, si va fi data in folosinta la inceputul anului viitor, aici urmand sa fie produs noul SUV Q30, dar si Mercedes GLA.

Modelul german va debuta saptamana viitoare la salonul auto de la Frankfurt si va intra in productie mai intai in Germania, in timp ce hatchback-ul celor de la Infiniti va avea o evolutie similara, cu diferenta ca in acest caz asambalrea va incepe in uzina din Sunderland, Marea Britanie, si va fi terminata in Mexic.

Mercedes-Benz GLA si Infiniti Q30 inpart platforma New Generation Compact Car (NGCC) dezvoltata de Daimler, constructorului japonez revenindu-I sarcina de a furniza motoarele pentru cele doua modele.

Share

Leave a Reply

2 × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373