HighlightStiri

Noul Mercedes CLA Coupe debuteaza la CES 2019

De 9 ianuarie 2019No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Mercedes a prezentat oficial, in cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas, noul CLA Coupe, model anuntat printr-o campanie agresiva de teasere. Noul coupe cu patru usi are o lungime de 4 688 mm, o latime de 1 830 mm si un ampatament cu 30 mm mai lung decat predecesorul sau.

A doua generatie a modelului a debutat in Las Vegas in versiunea CLA 250, adica cu motor trubo in 4 cilindri de 2.0 litri,capabil sa dezvolte 222 cai putere si un cuplu maxim de 350 Nm. Deocamdata, Mercedes nu a dorit sa detalieze asupra componentei intregii game de motorizari.

Noua generatie pune acceptul pe comportamentul dinamic al masinii, motiv pentru care beneficiaza de un centru de greutate mai jos si un aport aerodinamic sporit, obtinut gratie unei parti frontale masive in comparatie cu ce ofera actualul CLA.

Asa cum era de asteptat, noul CLA dispune de un interior similar cu cel al lui A-Class, ceea ce inseamna prezenta sistemului de infotainment MBUX si display-ului dual. Mercedes CLA dispune de majoritatea sistemelor de siguranta activa de pe S-Class incluzand chiar si functiile semi-autonome de condus.

Share

Leave a Reply

10 + thirteen =