Stiri

Noul Mercedes GLE isi arata designul frontal

De 10 septembrie 2018No Comments

Dupa prezentarea crossoverului electric EQC, Mercedes revine la SUV-urile conventionale si pregateste lansarea noului GLE  publicand un nou video teaser.

Mercedes GLE isi expune astfel designul frontal marcat de grila single frame dominata de sigla masiva din centru si noile blocuri optice cu LED-uri permanente. In plus, bara fata este pusa in evidenta de gurile de aerisire masive care domina peisajul unui design evolutionar la exterior.

Schimbarile radicale au loc la interior, unde regasim cele doua ecrane devenite clasice pentru noile generatii Mercedes-Benz si materiale noi care ridica si mai mult nivelul calitativ. Gurile de ventilatie stil turbina, insertiile de lemn si crom si designul consolei atractiv al consolei centrale fac din viitotrul GLE un model extrem de competitiv pe segmentul premium.

La capitolul motorizari, Mercedes a pregatit pentru fanii diesel-ului propulsorul 3.0 in 6 cilindri cu 282 cai putere si 600 Nm, in timp ce fanii benzinei se pot bucura de propulsorul 3.0 in 6 cilindri capabil sa dezvolte 362 cai putere si un cuplu de 500 Nm in varianta simpla sau mai mult in varianta prevazuta cu tehnologia EQ Boost. Mai tarziu, vor fi disponibile versiunile AMG: 53, 63 si 63 S, ultimul atseptat cu motor V8 de 4.0 litri cu 603 cai putere.

The New Mercedes-Benz GLE | First Teaser

The SUV trendsetter completely reconceived – the new Mercedes-Benz GLE.

Publicată de Mercedes-Benz pe Sâmbătă, 8 septembrie 2018

Share

Leave a Reply

fifteen − two =