Stiri

Noul Mercedes S-Class a intrat in productie

De 13 iunie 2013No Comments

Mercedes a demarat productia noului S-Class in uzina din Sindelfingen, dupa o investitie in retehnologizare de aproape un miliard de euro. Mercedes vrea sa se asigure ca noul model va fi un succes, asadar nu a lasat nimic la voia intamplarii, de la dezvoltare si priectare, pana la procesul de productie.

Intre 2011 si 2013, Mercedes a investit in uzina din Sindelfingen 350 de milioane de euro pentru sectia caroserii, 130 de milioane pentru presa si 70 de milioane pentru asamblare. A fost pusa la punct o noua tehnologie care permite asamblarea in serie a unui acoperis din aluminiu, precum si vopsirea in acelasi timp a structurii din otel cu cea din materiale usoare.

Pe langa investitiile in linia de productie, constructorul german s-a ocupat si de reducerea costurilor, energia necesara construirii unui model S-Class fiind redusa cu 20%.

Noul S-Class va avea trei variante de caroserie, ampatament scurt, ampatament lung si coupe, toate trei urmand sa fie produse exclusiv in uzina din Sindelfingen.

“Suntem extrem de mandrii ca noul Mercedes S-Class se va produce exclusiv in fabrica noastra. Ne bazam pe multi ani de experienta in productia automobilelor de lux si vom face totul pentru a ne satisface clientii din intreaga lume.a declarat Willi Reiss, directorul uzinei din Sindelfingen.

http://www.youtube.com/watch?v=gWm0NTR3CKA

Share

Leave a Reply

two × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373