Stiri

Noul Mercedes Sprinter, in Romania de la 18 655 Euro + TVA

De 15 octombrie 2018No Comments
;;;;;;;

Noul Sprinter este disponibil in showroom-urile centrelor autorizate Mercedes-Benz din tara, cu preturi pornind de la 18 655 Euro (fara TVA), pentru versiunea standard cu tractiune fata.

Noul Sprinter Sasiu, avand tractiune pe puntea din fata, poate fi achizitionat la preturi incepand de la 18 655 Euro pentru modelul 211 CDI FWD si de la 21 197 Euro pentru modelul 311 CDI FWD, in timp ce Sprinterul Furgon, tractiune fata, este disponibil pentru achizitii la preturi incepand de la 19,393 Euro pentru modelul 211 CDI FWD si de la 21 880 Euro pentru 311 CDI FWD.

Peste 3,4 milioane de autovehicule livrate in 130 de tari reprezinta un record excelent, realizat de primele doua generatii ale Sprinter. Acest fapt confirma, fara indoiala, ca Sprinter este un produs de renume global si trebuie sa raspunda unui numar impresionant de cerinte specifice, atat individuale, cat si ale industriei. De aceea, am extins si mai mult portofoliul Sprinter, acesta fiind acum capabil sa acopere mult mai bine anumite segmente de piata cu noi functii. Impreuna cu serviciile de conectivitate, noul Sprinter deschide noi posibilitati in ceea ce priveste eficienta si optimizarea proceselor, mai multe decat oricare dintre modelele precedente ale Mercedes-Benz Vans”, spune dr. Ulf Zillig, manager general de proiect Sprinter in cadrul Mercedes-Benz Vans.

Peste 1 700 de variante Sprinter disponibile

Versiunile de caroserie Furgon, Tourer, pick-up, sasiu, cap-tractor, trei configuratii diferite de tractiune – inclusiv, in premiera, tractiune pe puntea din fata – variantele diferite de cabina, de lungime a caroseriei, tonaj, inaltime a compartimentelor de incarcare si numeroasele optiuni de individualizare, toate acestea permit configurarea autovehiculului intr-o gama larga de posibilitati. Astfel, pot fi configurate peste 1 700 de variante ale noului Sprinter, mult mai multe decat in cazul modelului precedent. Aceasta modularitate ridicata la superlativ defineste viziunea noului concept Sprinter, care raspunde perfect atat cerintelor specifice domeniului de utilizare, cat si necesitatilor diferitelor segmente de clienti.

Gama de aplicatii ale noului Sprinter include, de exemplu, serviciile de curierat de proximitate, transportul de marfuri pe distante mai mari sau solutia ideala pentru service-urile care utilizeaza autovehiculul ca atelier mecanic mobil. Noul Sprinter poate fi folosit de asemenea ca rulota sau autovehicul dedicat transportului de persoane, cat si pentru servicii medicale de urgenta.

Domeniile de utilizare sunt la fel de diverse ca aplicatiile noului Sprinter, dat fiind ca noul model furnizeaza servicii care acopera toate cerintele, atat pentru proprietarii cu valori traditionale, cat si pentru administratorii flotelor, cunoscuti pentru atentia ridicata acordata costurilor. Grupul de piata relativ recent format din managerii start-up-urilor, de exemplu cei care ofera servicii de curierat in mediul urban, precum si cei care se gandesc la o cariera orientata spre viitor, cu un obiectiv clar de mobilitate durabila, beneficiaza acum de solutia optima pentru afacerile lor.

Tractiunea pe puntea din fata si capul de tractor ofera posibilitati suplimentare

Alte doua noi caracteristici se adauga la lista de noutati ale Sprinter: pe langa traditionalele sisteme cu tractiune pe puntea din spate, respectiv tractiune integrala, noul Sprinter are acum si tractiune pe puntea din fata. Sarcina utila a acestei versiuni este cu 50 kg mai mare decat in cazul versiunii cu tractiune spate.

Podeaua compartimetului de marfa, pozitionata cu 80 mm mai jos, face mai convenabile atat operatiunile de incarcare/descarcare, in cazul versiunilor comerciale ale Sprinter, cat si accesul in/iesirea din spatiul interior, in cazul versiunilor tip rulota. Varianta Sprinter “cap tractor” reprezinta un pas inainte pentru piata de curierat, in continua crestere, versiune care poate fi comandata doar de carosieri. In combinatie cu tractiunea pe puntea din fata, aceasta permite o sfera de aplicare maxima pentru autovehiculele realizate la comanda.

Share

Leave a Reply

thirteen − 11 =