Stiri

Noul Mustang, cu peste 100 kg mai greu decat vechiul model

De 3 iunie 2014No Comments

Venirea noului Ford Mustang pe piata a cauzat entuziasm dar si rumoare. Motivul de nelineste este cauzat de masa noii generatii, care dupa unele pareri ar fi cu aproximativ 135 kg mai mare decat precedentul Mustang.

Intr-o epoca in care toti producatorii de masini sport incearca sa scada masa modelelor, pentru a castiga eficienta si mai multa performanta, Ford este pus la zid chiar de unul dintre furnizorii sai de piese. Compania Steeda sustine ca noul Mustang ar avea intre 95 si 135 de kg mai mult si se bazeaza cand spun asta pe experienta lor cu modelul.

Explicatia ar fi simpla, noul Mustang are mai multe elemente de siguranta si confort, insa cei de la Ford nu au declarat nimic pe marginea subiectului. Surse apropiate marcii americane spun ca noul Mustang a primit mai multa masa, insa nu atat cat se speculeaza in presa.

O atentia deosebita se va acorda versiunii Shelby GT350, care va beneficia, de un motor natural-aspirat mai mic si elemente din fibra de carbon, pentru a compensa surplusul de greutate venit odata cu platforma noii generatii. 

Share

Leave a Reply

1 × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373