Stiri

Noul Nissan X-Trail a debutat la Frankfurt

De 10 septembrie 2013No Comments

Nissan a prezentat urmatoarea generatie a modelului X-Trail care a renuntat la aspectul dur in favoarea unui look mai stilat. Imaginea premium este conturata de formele fluide ale caroseriei si de jantele de 19”, iar Nissan ne spune ca versiunile superoare vor dispune de faruri LED.

Habitaclul preila linia de design a exteriorului intr-o combinatie de aluminiu si insertii “Piano Black”. Nissan X-Trail este oferit cu cinci locuri in echiparea astandard, insa contra cost se poate opta pentru configuratia cu sapte locuri.

Noua transmisie ALL MODE 4x4i poate fi controlata tot de la un buton rotativ plasat pe consola centrala, ca la vechea generatie, care ofera soferului posibilitatea de a alege intre modurile 2WD, Auto si Lock, acesta din urma oferind o transmisie 4×4 permanenta.

Sistemul Active Ride Control ofera posibilitatea noului X-Trail sa ajusteze amortizoarele in functie de terenul din fata masinii.

Securitatea este imbunatatita cu ajutorul sistemului Active Trace Control care foloseste senzori pentru unghiul volanului, viteza si pozitia pedalelor de acceleratie si frana pentru a reduce supravirarea actionand sistemul de franare pentru fiecare roata in parte. 

{gallery}Nissan X-Trail{/gallery}

Share

Leave a Reply

fifteen − fourteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373