HighlightStiri

Noul Nissan X-Trail, imagini oficiale “scapate” pe internet

De 20 aprilie 2020No Comments

Pozele viitoarei generatii Nissan Roque (denumirea pentru piata nord americana a lui X-Trail) au fost publicate pe contul de instagram cars-secrets, care a intrat in posesia unei brosuri oficiale a modelului. Versiunea de serie seamana foarte bine cu “mulajele” care au fost prezentate de Nissan cu ceva vreme in urma si confirma noul stil lansat de Juke.

Bineineteles, X-Trail pastreaza o anumita sobrietate vizuala, optand pentru o linie laterala mai clasica, cumva in genul lui Peugeot 5008. Judecand dupa dimensiunea celui de-al treilea geam lateral, viitorul X-Trail va oferi – ca si actualul model – sapte locuri si concurand cu modele precum VW Tiguan Allspace sau Peugeot 5008. 

SUV-ul japonez va folosi o versiune imbunatatita a platformei CMF, care permite eletrificarea sub forma unui hibrid in paralel (motorul termic functioneaza ca un generator pentru o baterie ce alimenteaza un motor electric).

Interiorul va prelua influente de design tot de la noul Juke, ceea ce inseamna in primul rand sistemul de infotainment cu display de pana la 9 inci si instrumentele de bord vizuale, care vor integra si functiile sistemului de tractiune integrala All-Mode 4×4-i, despre care am scris cu ocazia testului pe care l-am facut cu actualul X-Trial. Planificata initial pentru Sunderland (UK), productia va avea loc tot la Kyushu (Japonia), noul model urmand sa fie lansat pe piata anul viitor.

Share

Leave a Reply

15 + 16 =