HighlightStiri

Noul Pagani Zonda HP Barchetta este dedicat lui Horacio Pagani

De 21 august 2017No Comments
; ; ; ; ; ;

Pagani a dezvaluie la Pebble Beach noul Zonda HP Barchetta, ceea ce se poate numi oficial ultimul Zonda.

Pagani a anuntat ca va produce 3 exemplare ale lui HP Barchetta dintre care unul va merge direct in colectia personala a lui Horacio Pagani, nimeni altul decat fondatorul marcii de automobile. Coincidenta sau nu, modelul este cel mai salbatic Zonda construit pana acum.

Cea mai mare noutate adusa de HP Barchetta fata de celelalte Zonda este pabrizul mai scurt, lucru care schimba semnificativ designul masinii. In rest, masina este un puzzle asamblat din diferite componentele ale tuturor celorlate modele Zonda unicat, incluzand capota ventilata, stopurile de lumini redesenate si jantele spate acoperite dupa modelul Zonda ZoZo.

In plus, noul HP Barchetta dispune de un acoperis din fibra de carbon pe stilul lui Zonda Cinque, eleron spate si un deflector gigant. Interiorul a primit o tapiterie  alba.

Pagani a anuntat acum cativa ani ca Zonda Tricolore este ultima versiune a modelului, insa mai multi clienti au dorit sa-si transforme modelele din seria 760 in exemplare unicat, tinand practic in viata legendarul model.

Share

Leave a Reply

twenty + one =