HighlightStiri

Noul Peugeot 208 este Masina Anului 2020 in Romania

De 17 decembrie 2019ianuarie 2nd, 2020No Comments
;;;;

Noul Peugeot 208 a castigat titlul „Masina Anului 2020 in Romania” acordat de juriul Asociatiei Presei Auto din Romania (APAR). Peugeot 208 castiga astfel disputa celor sase modele finaliste, cu un total de 200 de puncte, la o diferenta de 69 de puncte fata de locul al doilea. Este primul model Peugeot care isi adjudeca titlul in cele 21 de editii care s-au desfasurat pana in prezent. Podiumul a fost completat de Kia XCeed, care a acumulat 131 de puncte si Opel Corsa, cu 119 puncte. Celelalte trei finaliste au fost Renault Clio, Skoda Kamiq si Toyota Corolla. Gala de decernare a titlului „Masina Anului 2020 in Romania” a fost realizata in parteneriat cu Televiziunea Romana, fiind transmisa live de TVR1.

,,Castigarea titlului de Masina Anului 2020 in Romania este o onoare si o recunoastere reala pentru noul model PEUGEOT 208. Aceasta recunoastere vine intr-un moment important al marcii.  Odata cu lansarea noului PEUGEOT 208, marca PEUGEOT face un pas important in fata prin tranzitia catre vehicule cu emisii reduse. PEUGEOT propune astfel prin lansarea noului model Peugeot 208 o viziune ambitioasa asupra viitorului: #UNBORINGTHEFUTURE”, a declarat Andrei Iacob, CEO Trust Motors, importator Peugeot, Citroen si DS in Romania.

In cadrul Galei au mai fost decernate de catre APAR inca sapte premii pentru realizari de top in industria auto pe anul 2019. Astfel, Dealerul Anului  fost desemnt DAB Service, in vreme ce premiul Angajatorul Anului a mers la Automobile Dacia. Cea mai buna reclama a anului 2019, in viziunea APAR, a fost a modelului Kia Niro, protagonistul clipului fiind celebrul actor Robert de Niro. Cea mai buna initiativa ecologica, a fost proiectul Next-E E-ON, ce presupune crearea unei retele de staţii de incarcare a autovehiculelor electrice la nivelul intregii, primind  distinctia Zona Verde.

Pentru punerea in functiune a primei linii robotizate din Europa de Est pentru tinichigerie-vopsitorie-caroserie, Tester Group Iasi a castigat premiul Viziunea Anului. Skoda Citigoe iV este Masina Electrica a anului, avand cele mai mari sanse de a democratiza acest segment din punct de vedere al accesibilitatii pretului. Iar Land Rover ClearSight Ground View and Rear View Mirror s-a impus la Tehnologia Anului cu sistemul de camere video si senzori ce proiecteaza virtual imagini de sub masina si din unghiurile moarte.

 

 

 

Share

Leave a Reply

15 − 7 =