Stiri

Noul Peugeot 508 apare inainte de Geneva

De 21 februarie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Cu cateva saptamani inaintea debutului celei de a 88-a editii a Salonului Auto de la Geneva, Peugeot lanseaza in public primele imagini oficiale cu noua generatie a sedanului 508.

Noul 508 prezinta o evolutie stilistica deosebita, marcata de prezenta liniilor sportive, atractive. Grila frontala pe stilul Peugeot este flancata de blocurile optice subtiri, prevazute cu LED-uri. Mai mult, modelul dispune de un parbriz inclinat si un acoperis curbat pentru a oferi senzatia de coupe.

Partea frontala agresiva este continua cu un design elegant la nivelul posteriorului, unde solutia stopurilor sumbtiri creeaza un peisaj stilistic care aduce aminte pe alocuri de vechiul 407. Pentru varianta GT, Peugeot a pregatit o grila unica, praguri laterale sportive, evacuari cromate duble, carcase de oglinzi negre si jante speciale.

Exteriorul face apel la clientii care cauta sedanuri tineresti, cu un design provocator, insa interiorul ii poate castiga pe cei care doresc lux. Insertiile din lemn, tapiteria din piele dar si volanul unic reprezinta cateva argumente in favoarea unui sedan castigator. Gama de motorizari nu este inca cunoascuta, dar posibilitatea unei versiuni hibride are mari sanse sa devina realitate.

Share

Leave a Reply

5 × one =