Stiri

Noul Porsche 911 Cabriolet isi rabateaza acoperisul textil in 12 secunde

De 9 ianuarie 2019No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Porsche a prezentat versiunea decapotabila a noului 911, model prezentat in urma cu cateva luni la Salonul Auto de la Los Angeles. Aratand la fel ca modelul coupe, noul 911 Cabriolet dispune de un acoperis soft top automatic prevazut cu o structura usoara si bratete din magneziu menite sa previna o umflatura a materialului textil la viteze inalte.

Plafonul din material textil include si o mica luneta din sticla. Gratie unui nou sistem hidraulic, acoperisul modelului cabrio poate fi deschis sau inchis in 12 secunde, mai rapid ca la orice alt 911 Cabriolet de pana acum. Operarea lui poate fi actionata din buton pana la viteze de 50 km/h.

In momentul rabatarii, un deflector de vant se deschide pentru a proteja pasagerii. In momentul lansarii, noul 911 Cabriolet va fi oferit exclusiv in versiunile  Carrera S si Carrera 4S, ambele motorizate de un propulsor cu 6 cilindri in linie de 3.0 litri, capabil sa dezvolte 443 CP si un cuplu maxim de 530 Nm. Motorul lucreaza in tandem cu o transmisie automata cu dublu ambreiaj etajata in 8 trepte.

In varianta cu tractiune integrala, timpul de acceleratie pe segmentul 0-100 km/h ajunge la 3,6 secunde iar viteza de top la 304 km/h. Pentru prima data pe cabrio isi va face aparitia sistemul Porsche Active Suspension Management. Interiorul si exteriorul poarta mai departe designul evolutiv cu care modelul 911 si-a obisnuit publicul.

Share

Leave a Reply

1 + 12 =