HighlightStiri

Noul Range Rover Evoque va fi disponibil in Romania de la 35 500 euro + TVA

De 26 noiembrie 2018No Comments

Noul Range Rover Evoque a fost prezentata oficial, la finalul saptamanii trecute, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Londra.

Cu vanzari globale de peste 772.096 unitati și mai mult de 217 premii internationale, noul Range Rover Evoque reprezinta o evolutie a primei generatii si se remarca printr-un design asemanator cu cel al lui modelului Velar. Printre cele mai importante aspecte tehnologice se numara tehnologia de tip “Clear Sight Ground View”, ca parte a sistemului de camere perimetrale și oglinda retrovizoare, care se transforma intr-un ecran HD, pentru a reda ceea ce se afla in spatele autovehiculului.

”Atunci cand Range Rover Evoque a debutat in 2010, a transformat lumea SUV-urilor compacte, iar noul model are rolul de a continua aceasta calatorie remarcabila”, declara Gerry McGovern, Director de Design Land Rover.

Interesul Land Rover pentru sustenabilitate se reflecta și in folosirea unei game mai ample de materiale pentru interior, ce pastreaza semnatura de lux a Range Rover Evoque.

Mai mult, Jaguar Land Rover s-a concentrat asupra diminuarii impactului generat de autovehicule asupra mediului. Acest lucru a implicat reducerea de CO2 necesar pentru fabricarea fiecarui autovehicul cu 46 % fata de modelele din 2007 și achizitionarea de electricitate fara carbon pentru toate operatiunile din Marea Britanie.

La viteze de sub 17 km/h (11 mph), in timpul franarii, motorul se oprește pentru a micsora emisiile. Aceasta tehnologie combina reducerea consumului de carburant și a emisiilor de gaze de eşapament, atingand rezultate de 50,4mpg (5,6l / 100km) și emisii de CO2 de 149g / km (Echivalent NEDC).

Clientii pot alege intre șase variante de motorizari Ingenium in patru cilindri, trei pe benzina şi respectiv trei diesel. Cea mai eficienta varianta dintre acestea este 150CP diesel (AWD) cu emisii de 149 g/km (Echivalent NEDC) și 5,6 l/100 km (50,4 mpg) in timp ce la celalalt capat se afla un model benzina 300CP AWD, avand cuplul de 400 Nm, emisii de 186 g/km (Echivalent NEDC) și 8,1 l/100 km (34,4 mpg).

Modelul Range Rover Evoque va fi disponibil, in Romania, incepand cu martie 2019, iar pretul de pornire, pentru varianta cu transmisie automata şi tractiune integrala, 2.0l Diesel, 150 CP, va fi de 35.500 EUR + TVA.

 

Share

Leave a Reply

eighteen − 5 =