HighlightStiri

Noul Range Rover SVAutobiography este cel mai luxos Land Rover

De 28 noiembrie 2017No Comments

Land Rover nu a mai asteptat deschiderea oficiala a Salonului Auto de la Los Angeles si a publicat primele imagini si informatii cu Range Rover SVAutobiography, versiune de top bazata pe faceliftul lui Range Rover.

Noul vehicul SVAutobiography este o creatie a departamentului Special Vehicle Operations (SVO), care a intentionat sa faca din acest model un adevarat sanctuar al relaxarii si un hub de tehnologie.

In cabina se pot observa cele doua scaune individuale din spate, prevazute cu un spatiu pentru picioare de pana la 1,2 metri, functie de masaj cu incalzire si alte functii de confort. Pasagerii din spate se pot bucura de o consola centrala creata special pentru ei, unde au acces la diferite controale ale functiilor masinii.

Nu lipsesc cele doua touchscreen-uri de cate 10 inch, doua masute de lucru, conexiune 4G, un mic frigider sau sistemul  Power Deployable Veneered Loadspace Floor.

Clientii se vor putea bucura, de asemenea, de mai multe motorizari. Varful de gama este asigurat de un V8 de 5.0 litri, urmat de un V8 de 4.4 litri si un hibrid plug-in cu motor de 2.0 litri turbo, baterie litiu-ion si un motor electric. In aceasta configuratie hibrida, Range Rover furnizeaza 398 cai putere. Designerul sef al marcii,  Gerry McGovern, a spus ca noul SVAutobiography este personificarea luxului, confortului si rafinamentului. Preturile de plecare depasesc 200 000 euro.

Share

Leave a Reply

8 − two =