Stiri

Noul Renault Megane RS a debutat la Monaco

;;;;;;

Renault a facut astazi prima prezentare a noului Megane RS pe circuitul stradal din Monte Carlo cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 din Principatul Monaco, programat in acest week-end.

Cu pilotul Renault F1 la volan, Nico Hulkenberg, noul RS a dat cateva ture de circuit intr-o caroserie camuflaj vopsita in negru si galben celebrand astfel si 40 de ani de la prima aparitia a marcii Renault in Formula 1.

Marca franceza n-a dezvaluit inca niciun detaliu tehnic, in afara faptului ca masina va fi oferita cu transmisie manuala sau optional cu EDC cu dublu ambreiaj.

Am apucat sa testez noul Megane RS in timpul procesului de dezvoltare si ceea ce m-a lovit prima data a fost calitatea sasiului. Renault Sport a facut o treaba excelenta la nivelul performantelor masinii. A fost o placere sa-l conduc si astazi pe strazile din Monaco”, a declarat Hulkenberg la finalul sesiunii.

Marea intrebare care ramane este ce se ascundea sub capota noului RS, daca e vorba despre un motor 2.0 supraalimentat sau noul 1.8 turbo.

Share

Leave a Reply

five × five =