Stiri

Noul Renault Megane RS Trophy duce lucrurile la extrem

De 19 iulie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Renault a prezentat noua generatie Megane RS Trophy, versiunea de top care devine cea mai puternica din istoria modelului sport.

Cu 296 cai putere, Megane RS Trophy vine cu acelasi sasiu Cup, un diferential blocabil Torsen, 4Control si o suspensie mai rigida. Orientat in mod special catre circuit, noua versiune Trophy are frane mai performante, jante din aliaj usor de 19 inch si un motor 1.8 litri capabil sa dezvolte pe langa cei aproape 300 de cai putere, un cuplu maxim de 400 Nm pentru manuala si 420 Nm pentru versiunea cu transmisie automata.

Imbunatatirile aduse motorului si evacuarii, au facut posibil plusul de cai si cuplu castigate de Megane RS Trophy fata de Megane RS. Cu acest bagaj, modelul accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,7 secunde.

Spoilerul fata inspirat din Formula 1 si nuanta de caroserie galbena fac din noul Megane RS Trophy un model inconfundabil. La dezvoltarea acestei versiuni, Renaultsport s-a folosit de expertiza pilotului de Formula 1 Nico Hulkenberg.

Obiectivul lui Trophy este unul precis. Modelul va ataca Nurburgringul si timpul record de 7 minute si 43 de secunde stabilit de Honda Civic Type R.

Share

Leave a Reply

eight − six =