Stiri

Noul Renault Trafic aduce versiuni speciale pentru pasageri

De 4 noiembrie 2020No Comments
;;;;;;

La 40 de ani de la lansarea primei generatii si cu peste 2 milioane de unitati vandute in 50 de tari, Renault prezinta noul model Trafic, in versiunile pentru pasageri: Combi si SpaceClass. Prima dintre ele se adreseaza profesionistilor din transportul de persoane (companii sau administratii locale) si familiilor mai mari.

Trafic SpaceClass este o versiune mai luxoasa, cu dotari specifice transferurilor VIP. La exterior modificarile au vizat capota, calandrul, barele de protectie si jantele. De asemenea, farurile LED cu semnatura luminoasa in forma literi C sunt noi, oglinzile retrovizoare au primit functie de pliere automata, iar culoarea exterioara Rouge Carmin a fost introdusa in noua gama.

Habitaclul, cu o capacitate de pana la 9 locuri, aduce o plansa de bord redesenata cu un nou levier al schimbatorului de viteze, mai multe locuri de depozitare (un total de 86 de litri in cabina) si sistemul multimedia Renault EASY LINK, compatibil cu Android Auto si Apple CarPlay. Ecranul aferent are 8 inci, iar locasul dedicat telefonului ofera si incarcare wireless.

Noul Trafic vine cu sisteme de asistenta de ultima generatie, ce includ cruise control adaptiv, frana de urgenta activa in orase, avertizare la parasirea benzii de rulare, monitorizarea unghiului mort si un nou airbag pentru cei doi pasageri din dreapta soferului.

Sunt disponibile doar motoare diesel dCi, cu baza avand 110 CP si transmisie manuala, o noua versiune de 150 CP (cu transmisie manuala sau automata EDC) si cea mai puternica motorizare de 170 CP, oferita exclusiv cu EDC-ul cu sase trepte. Mai multe detalii despre noua generatie Renault Trafic pentru persoane vor fi oferite la inceputul anului viitor, inainte de debutul vanzarilor, din luna martie.

Share