Stiri

Noul Skoda Vision X concept propune un nou tip de vehicul

De 28 februarie 2018No Comments

Skoda a pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva noul concept Vision X, un crossover urban menit sa transfere caracteristicile modelelor Kodiaq si Karoq catre un nou segment de vehicule.

Cel putin asta pretinde Skoda ca este noul Vision X, desi designul preia liniile cunoscute ale modelelor crossover si cam atat. Sub caroseria conceptului, insa, lucrurile se schimba iar noul concept al marcii cehesti  propune un alt tip de vehicul.

Mai precis, Vision X concept are un motor turbo de 1.5 litri G-Tec in 4 cilindri care poate rula atat pe benzina cat si pe gaz. Daca acest fapt nu este chiar neobisnuit, faptul ca inginerii au prevazut si un sistem hibrid incepe sa dezvaluie adevarata natura diferita a modelului. Tot la acest capitol se inscrie si trenul de rulare unic, pe care Skoda nu doreste inca sa-l detalieze, dar care permite schimbarea tractiunii in trei moduri: fata, integrala si spate.

Cu aportul a doua motoare electrice si trenul de rulare sofisticat, Skoda Vision X ar putea genera un cuplu maxim de 1000 Nm si o autonomie de circa 650 km.

Share

Leave a Reply

seven + 15 =