Stiri

Noul Sprinter face saltul de la vehicul la solutia de sistem integrata

De 21 decembrie 2017No Comments

Mercedes-Benz Vans trece printr-o transformare, de la producator auto la furnizor de solutii integrate de transport si mobilitate.

Noul Sprinter reprezinta primul model produs in serie care incorporeaza filozofia adVANce, aplicând primele solutii ale acestei initiative avangardiste. Datorita hardware-ului de ultima generatie si serviciilor Mercedes PRO connect, noul Sprinter devine parte a Internet of Things. Simplificarea gestionarii flotei si optimizarea comunicarii dintre administratorul flotei si soferi sunt printre inovatiile Sprinter menite sa usureze si sa eficientizeze activitatile cotidiene.

Strategia holistica a Mercedes-Benz Vans include electrificarea sistematica a flotelor de companie. Mercedes-Benz eVito, devenit recent disponibil pentru comenzi, va demara procesul de electrificare anul viitor, fiind urmat de eSprinter pe parcursul anului 2019.

Sprinter este vârful de lance al flotei noastre de autovehicule comerciale si defineste viziunea noastra asupra unei solutii integrate de sistem. Asistenta vasta specializata, gradul ridicat de adaptabilitate al autovehiculului si serviciile inovatoare tehnologice adauga valoare si completeaza oferta noului Sprinter. Acesta este primul model al unei noi clase de autovehicule a Mercedes-Benz Vans si raspunde nevoii pietei in materie de hardware inteligent„, a declarat Volker Mornhinweg, Head of Mercedes-Benz-Vans.

Share

Leave a Reply

13 + 4 =