Stiri

Noul Spyker V6 Venator ar putea folosi motoate Lotus

De 16 octombrie 2013No Comments

Constructorul olandez Spyker ar putea folosi, porivit zvonurilor, un motor V6 de provenienta Lotus pentru noul model B6 Venator.

Seful Spiker, Victor Muller, a anuntat printr-o scisoare catre potentialii clienti ca a prelungit colaborarea cu Lotus, in anii urmatori constructorul britanic urmand sa furnizeze componente mecanice pentru noul model B6.

Spyker nu a comunicat exact despre ce motor este vorba, insa zvonurile indica o versiune evoluata a propulsorului V6 de 3,5 litri de pe Evora. Muller ne promite ca acesta va furniza cel putin 375 CP ce vor fi transmisi catre rotile din spate prin intermediul unei cutii de viteze automate cu sase trepte.

Productia modelului B6 Venator va incepe cu o intarziere de aproape un an, adica spre sfasitul lui 2014. Primele 100 de exemplare vor face parte dintr-o editie limitata realizata impreuna cu Chronoswiss, modelele avand un ceas Chronoswiss cu carcasa de aluminiu montat pe bord, alaturi de unul pentru norocolul propietar pe care va fi inscriptionata seria masinii.

Share

Leave a Reply

19 − four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373