Stiri

Noul Subaru Levorg si-a facut aparitia la Tokyo

De 20 noiembrie 2013No Comments

Subaru a prezentat la Tokyo noul concept Levorg, versiunea de pre-productie a unui station wagon care va debuta pe piata nipona in primavara anului viitor.

Cu o lungime de 4.690 mm, o latime de 1.780 mm si o inaltime de 1.485 mm, Levorg se va situa in gama intre Impreza si Legacy.  Cu un design care imbina confortul cu simtul practic, noul nume Subaru ofera optiunea pentru doua motorizari turbo pe benzina.

Versiunea de baza va fi propulsata de un motor 1.6 cu 168 de cai putere si 250 Nm iar cea de top va dispune de un 2.0 litri cu 296 cai putere si 400 Nm. Noul motor turbo de 1.6 litri este disponibil cu o transmisie CVT Lineatronic si prezinta un consum oficial de 5,9 litri la 100 km. A doua motorizare pretinde un consum mixt de 7,6 litri la 100 km.

http://www.youtube.com/watch?v=mnAoT7IOf4M

Din peisaj nu putea lipsi sistemul de tractiune integrala oferit standad, marca inregistrata la Subaru. Printre noile tehnogii propuse de Levorg se numara EyeSight, care este in realitate un sistem lane keeping combinat cu un sistem de control al directiei. {gallery}Subaru Levorg{/gallery}

Share

Leave a Reply

ten + twelve =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373