Stiri

Noul Subaru WRX s-a lansat la Los Angeles

De 21 noiembrie 2013No Comments

Dupa o serie de teasere, Subaru lanseaza oficial la salonul auto de la Los Angeles modelul WRX destinat pietei din Statele Unite.

Construit pe noua platforma tehnica a companiei, WRX renunta la rotile de 20 de inci si la acoperisul din fibra de carbon care se gaseau pe conceptul prezentat la New York.

Motorul boxer de doi litri produce 268 CP si 249 Nm si poate fi conectat la o cutie de viteze manuala cu sase trepte sau la una acutomata cu variatie continua (CVT). Denumita Sport Lineartronic, acesta pune la dispozitia soferului trei setari diferite denmunite destul de sugestiv “Intelligent”, “Sport” si “Sport Sharp”. Doar in acest caz, transmisia integrala cu care Subaru se mandreste “Symmetrical All-Wheel Drive” ofera o repartitie a cuplului pe axe de 45/55%, fata de 50/50%.

Nu a fost uitata nici latura practica a masinii, care are un ampatament mai mare cu 25 mm fata de precedenta generatie. Acest fapt a permis marirea spatiului pentru pasagerii de pe bancheta, in timp ce vizibilitatea a fost imbunatatita prin deplasarea cu 200 mm a montantilor A.

{gallery}Subaru WRX{/gallery}

Share

Leave a Reply

12 − six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373