Stiri

Noul SUV de oras Land Rover ar putea primi numele “Landy”

De 22 ianuarie 2014No Comments

Constructorul britanic a inregistrat luna trecuta numele “Landy” pentru a putea fi folosit pe aproape orice produs, de la masini, pana la haine si jucarii.

Zvonurile de pana acum depre un eventual SUV “de oras” ce ar putea sa apara in gama Land Rover nu au avut parte de nici o confirmare oficiala, insa pasii facuti de concurenta in acest sens se pare ca i-au determinat pe oficialii companiei sa readuca in prim-plan acest proiect.

Land Rover intentiona sa foloseasca platforma modelului Evoque pentru a construi un nou SUV compact, care sa imprumute din stilul conceptului DC100 si care sa intre in segmentul din care fac parte modele ca Audi Q1 si BMW X1.

Conceptul DC 100 a fost prezentat in 2011 la salonul auto de la Frankfurt, unde a reusit sa impresioneze publicul cu stilul sau dur dar elegant. Planul initial prevedea lansarea modelului de serie in 2015, insa e posibil ca in situatia de fata acest termen sa fie prelungit cu cel putin un an.

Share

Leave a Reply

19 − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373